Nieuws

KantineTour: In gesprek met Jesse Klaver

Kantinetour

Woensdagavond 7 februari gaat Jesse Klaver in Hoofddorp in gesprek met leraren, politieagenten, zorgverleners, buschauffeurs, treinconducteurs, postbodes; de stille motor van Nederland. We horen veel signalen over onderwaardering op de werkvloer, een hoge werkdruk en hoge uitvalspercentages. We moeten op zoek naar oplossingen. Het is een informele setting waarin alle ruimte bestaat voor hoor en wederhoor.

Lees verder

Schiphol –To grow or not to grow? - deel 2

Feuilleton deel 2: Schiphol en het Kettingbeding

In deel 2 van het feuilleton komt het inmiddels veel besproken kettingbeding aan bod. GroenLinks is kritisch en heeft onlangs hier vragen over gesteld. De algemene tendens is dat de meeste politieke partijen voorstander zijn van dit kettingbeding.

In dit feuilleton laten we Schiphol de revue passeren en halen we telkens een ander onderwerp aan dat verband houdt met onze nationale luchthaven, zoals geluidsoverlast en gezondheid, veiligheid, economie, de macht van Schiphol en de lokale en landelijke politiek.

Lees verder

Schiphol –To grow or not to grow?

Schiphol Amsterdam Airport

Feuilleton – Deel 1: Schiphol en onze economie

Schiphol stelt dat groei van de luchthaven goed is voor de Nederlandse economie. Dat zal in het verleden zo geweest zijn, maar geldt dat in onze huidige maatschappij nog steeds? Is het nodig dat Schiphol blijft groeien voor een groeiende economie van Nederland?

'Schiphol en onze economie'

Uitreiking Groene Lintje 25 juni 2017

Groen Lintje

Dit jaar voor de achtste keer zetten we mensen in het zonnetje die duurzaamheid belangrijk vinden. Want het lijkt zo vanzelfsprekend. En voor hen is het dat misschien ook. Maar wij vinden dat het best eens wat meer aandacht en waardering mag hebben. Dat is de reden waarom we het doen. Om mensen het gevoel te geven dat ze niet alleen zijn. En dat het gezien wordt wat ze doen.

Lees verder

Jij? De politiek in!

Raadzaal

Honderden raadsleden maken dag in, dag uit werk van de verandering waar GroenLinks voor staat. Gérard Wehkamp is samen met Maarten van der Laan, Frans Rodenburg, Anita Zandvliet en Wim Jansen het lokale gezicht van GroenLinks Haarlemmerliede & Spaarnwoude en zij maken onze idealen waar in de praktijk. Wil jij graag meer doen voor GroenLinks en denk jij er wel eens over om raadslid te worden? Meld je dan aan voor deze middag op zaterdag 17 juni vol met workshops en interviews. Want de gemeenteraadsverkiezingen komen snel dichterbij!

Lees verder

Pagina's